dinsdag 4 oktober 2011

Wat vind jij van ons nieuwe design?

 

Binnenkort is het zover: dan worden onze auto's eindelijk gestickerd (we kunnen niet wachten)! Inmiddels is er een nieuw ontwerp, en wij horen van jullie graag zoveel mogelijk tips, feedback en opmerkingen :) Dus schroom vooral niet een opmerking achter te laten of een mailtje te sturen (info@otherweyes.nl).

5 opmerkingen:

 1. Ziet er scherp uit dames. Deze auto's zullen niet onopgemerkt blijven op de Nederlandse wegen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi ontwerp! Het springt direct in het OOG.
  Dit betekent nog (veel) meer opdrachten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De ogen zijn erg mooi! De magentaslingers maken het wat druk en het lijkt op de kleur van BRENG (ons Stadsregionale openbaar vervoer). Daar zijn we ook bezig met de styling van de bussen en de treinen. Net zo leuk?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank! :-)

  @Cornelis De nieuwe bussen (treinen heb ik nog niet ontdekt) van Breng spreken wel aan ja! Een stuk frisser. Wij denken graag mee hoor bij de styling van het OV, daarbij is kennis vanuit de psychologie eigenlijk onmisbaar......

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi ontwerp!! Ik ben de laatste tijd op reclame op auto's gaan letten, en er rijden heel wat auto's rond met reclame die nauwelijks opvalt. Daar zullen jullie zo te zien geen last van hebben.

  De overeenkomst met Breng was bij mij niet opgekomen, maar ik snap wel wat Cornelis bedoelt. Toch geeft dit ontwerp een heel andere sfeer door de sierlijkheid en natuurlijk de antraciete achtergrond in plaats van de witte achtergrond bij Breng.

  Als ik me het vorige ontwerp nog goed kan herinneren waren de ogen/was het oog daar groter en viel de tekst iets minder op, dus wat dat betreft vind ik dit ontwerp ook heel mooi. Maar ik zei het al: ik kan het me niet meer zo heel goed herinneren ;).

  Enig puntje zou wellicht kunnen zijn dat het er iets te vrouwelijk uit ziet, waardoor sommigen jullie bedrijf misschien anders inschatten of minder serieus nemen. En dat terwijl jullie zeer professioneel te werk gaan!

  Maar al met al: mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen