vrijdag 4 januari 2013

MVO met andere ogen: Fashion SWAP op 02-02-2013!

MVO oftewel duurzaam ondernemen vinden ook wij heel belangrijk. We reizen zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, hebben een fiets bij ons pand staan en gebruiken de printer alleen als het echt noodzakelijk is. Maar we heten niet voor niets Other[w]eyes als we ook niet zouden broeden op een wat innovatievere aanpak. 2013 beginnen we meteen goed: op zaterdag 2 februari organiseren we in ons pand (met groene stroom jaja) een Fashion SWAP!! 


Een wat?
SWAP of SWOP is een hip en duurzaam concept waarbij kleding simpelweg wordt geruild. Het woord SWAP kun je ook wel zien als Prof. Cialdini's principe van wederkerigheid: als iemand je iets geeft, geef je daar iets voor terug. Wij passen dit principe toe bij een doelgroep die daar heel blij van gaat worden (we spreken uit ervaring). We nodigen een heleboel dames uit om hun priemende miskopen en andere ongedragen kledingstukken uit hun kast te halen en mee te nemen. Ter plaatse wordt naar harte lust geruild en gaat eenieder blij naar huis.

Wie: Alle dames die zich aanmelden via Facebook of Email info@otherweyes.nl
Waar: Pand Other[w]eyes aan De Wetstraat 26 in Arnhem (10 minuutjes lopen vanaf het station). 
Hoe laat: Om 19.00 er zijn, we sluiten af om 22.00.

Het SWAP Team zorgt voor een hapje&drankje en een tasje voor al je nieuwe aanwinsten. Het enige dat jij hoeft te doen: eerlijk zijn tegen jezelf en die items uit je kast halen die het daglicht weer verdienen. Denk naast kleding ook aan schoenen & accessoires! Alle seizoenen en maten zijn welkom, zolang de kleding in goede staat en schoon is. Alles wat achterblijft in onze 'Be Your Best' kamer, doneren we aan een goed doel. Meld je meteen aan via deze pagina en stuur een mailtje naar info@otherweyes.nl. En nodig ook je vrienden uit voor dit event!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten