maandag 14 februari 2011

Doe ook mee!

Meedoen aan een echt wetenschappelijk experiment? Dat kan! Vanaf vandaag zijn we gestart met een groots onderzoek dat twee maanden loopt. Heb je altijd al willen weten hoe een psychologisch experiment eruit ziet of wil je ons helpen met het onderzoek, klik dan hier en doe meteen mee!

Deelname duurt gemiddeld minder dan tien minuten en alle gegevens worden uiteraard anoniem verwerkt. Wanneer het onderzoek start, wordt er gevraagd iets te downloaden. Dit kan zonder problemen; er wordt geen software op de computer zelf geïnstalleerd. Mac-gebruikers moeten we teleurstellen: het experiment werkt enkel met een windows besturingssysteem.
Wat gaan we onderzoeken?
Wanneer we het over onderzoek hebben, is iedereen altijd erg geïnteresseerd in de achterliggende reden. We kunnen de reden op dit moment nog niet helemaal uit de doeken doen, maar wat we al wel kunnen vertellen is dat de resultaten van dit onderzoek toegepast worden in communicatie-uitingen van de overheid. Daarbij kijken we vooral naar wat er onbewust allemaal gaande is, want veel dingen in ons brein zijn een groot geheim voor de bewuste wereld.

De resultaten van dit onderzoek gaan we je natuurlijk niet onthouden! Rond mei zijn de resultaten bekend en worden ze op deze blog gepubliceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten