vrijdag 24 december 2010

De oplossing voor neurotische stellen

Goed nieuws voor stellen die wat minder regelmatig met elkaar het bed in duiken: uit onderzoek blijkt dat de hoeveelheid seks geen invloed heeft op je huwelijkse geluk (Russel & McNulty). Ongeacht of je het twintig keer in de week doet (overdrijven mag) of één keer in de week (wat trouwens het gemiddelde was in dit onderzoek), je bent even gelukkig.

Alle getrouwde stellen kunnen dus weer gerust het weekend in ;-) Hoewel, er is een uitzondering… Wanneer je neurotisch bent aangelegd, bepaald de hoeveelheid seks wel je huwelijkse geluk. Neem bijvoorbeeld Monica uit de serie Friends.


Je ziet: een relatie met Monica, of enig ander neurotisch persoon, is zo gemakkelijk nog niet. Neurotische mensen raken namelijk sneller geïrriteerd en maken zich vaker zorgen. Er is dan ook geen enkele andere eigenschap zo sterk verbonden met een slechte huwelijkse staat. Maar wat dus verbluffend is: de hoeveelheid seks doet deze sterke relatie compleet teniet. Regelmatige seks is de oplossing voor neurotische stellen! Zelfs wanneer het huwelijk in het begin nog niet zo sterk is. Een mooie kerstgedachte om mee af te sluiten ;-)

Fijn kerstdagen iedereen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten