donderdag 9 september 2010

Met andere ogen – Het begin...

Laatst spraken wij met de heer Max Herold. Hij is werkzaam bij het Ministerie van SZW en is in onze ogen te omschrijven als een energiek persoon met een overvolle agenda. Naast zijn werk bij het Ministerie, heeft hij ook een eigen bedrijf: Managementissues.

Other[w]eyes
Al snel raakten we in gesprek over het hebben van een eigen bedrijf. Wij vertelden hem daarbij over Other[w]eyes en gaven ter illustratie van ons werk een boekje van onze scriptie mee. Onze samenwerking begon namelijk al tijdens de studietijd toen we samen stage liepen en deze afstudeerscriptie schreven. Max vroeg daarbij meteen om een digitale versie zodat hij deze op zijn site kon zetten. Het digitale debuut *tromgeroffel* van onze scriptie is zodoende hier te vinden.

En onze blog dan?
We schamen ons wel een beetje (nou vooruit, eigenlijk heel erg). De scriptie heeft hier nog geen plekje gekregen, terwijl de naam van de scriptie (met andere ogen) de inspiratie was van onze bedrijfsnaam (Other[w]eyes). Bij deze dus het geheel verdiende tweede debuut op de blog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten