woensdag 27 februari 2013

Time to CHANGE

Jullie hebben het vast al gemerkt: het is hier een stuk rustiger dan voorheen. Na bijna drie jaar trouw twee blogs per week produceren, vonden we het tijd voor verandering. Aangezien we alles zelf doen, hebben we de tijd die we voorheen staken in het schrijven van blogs nu ingeruild voor 'innovatie-tijd'. Google hanteert dat principe ook en zij zijn er niet slecht uitgekomen dachten we zo ;-)

Website
Ondertussen hebben we onze website www.otherweyes.nl in een nieuw jasje gestoken en blijven we de website de komende tijd verbeteren. De ruim 200 blogs gaan we updaten en zijn straks op de website makkelijk te vinden per onderwerp. 

Nice free stuff
Daarnaast zijn we bezig met het ontwikkelen van leuke en handige tools op de website. Een eerste voorbeeld zijn de E-cards (zie: www.otherweyes.nl/kaarten). Zelf merkten we dat er weinig leuke e-cards te vinden zijn, dus ontwikkelden we zelf een e-card functie met echte Other[w]eyes kaarten voor op de website. Ook dit is nog volop in ontwikkeling, dus als je ideeën hebt voor een leuke kaart: roept u maar!

Fashion SWAP
Op 2 februari jl. organiseerden we onze eerste Fashion SWAP (oftewel kledingruil). Behalve dat we dit zelf erg leuk vonden om op te zetten, beoordeelden de deelnemers het event met maar liefst een 8.5! Dit was voor ons reden om met mede-organisator Annemiek Bontje te besluiten dit concept uit te breiden. Komend jaar zullen we nog een aantal Fashion Swaps organiseren, dus houd onze website in de gaten!

Boek
Verder werken we aan een boek over Succes&Falen. Een boek dat in ieder geval op papier, maar mogelijk ook als e-book zal verschijnen. In dat boek koppelen we - zoals in alles wat we doen - de wetenschap aan de praktijk. De praktijk vullen we met verhalen van bekende en minder bekende Nederlanders. Tot nu toe hebben we zo'n tien openhartige gesprekken met bijzondere mensen gevoerd en er staan er nog een aantal op de planning. We willen een authentiek mooi boek schrijven dat zich vormt door de gesprekken die we voeren. Van de geïnterviewden maken we ook een foto, zodat het ook een mooi boek wordt om te bekijken. Een uitdagend en mooi proces, waar jullie ongetwijfeld meer over gaan horen!

Mochten jullie zelf een verhaal hebben over succes en falen of iemand kennen die wij echt zouden moeten spreken: laat het ons weten! Stuur een mailtje naar info@otherweyes.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten